Saturday, 20 May 2017

menyepi

setelah episod duka suami dan anak kena tahan wad,
aku terasa amat insaf,
terasa takut,
"Ya Allah, janganlah kau ulangi semua ini"
memang amat memupuk kesabaran
Aku harap dengan ujian ini, ada sinar baru untuk kami

Ya, memang aku x heboh2 pun yang anak dan suami masuk wad
even kawan sekolah aku pun ada yang tak tahu
sebab aku rasa aku tak perlu bising-bising mencanang satu malaysia tentang kejadian ini
sebab aku tak suka anak aku sakit, aku tak suka juga suami aku sakit

mertua aku pun tak tahu,
sebab diorang pun x berapa nak sihat,
aku tak nak diorang risau
suami aku tak nak diorang risau


No comments:

Post a Comment

hari itu birthday saya

29/8 its my birthdah Dah tua pun dan agak malu nak celebrate birthday My handsome husband ajak pergi mana-mana yang saya nak untuk celeb...