Wednesday, 19 April 2017

When all the orders by whatsapp

Sekarang ni semua arahan adalah melalui whatsapp
Nak tahu tak kalau saya memanglah saya orang paling lewat tahu arahan dari whatsapp ni. Sebab apa sebab saya ni jenis tidur awal dan tak sempat pun nak baca whatsapp

Cuma whatsapp yang penting macam dari tadika anak je saya akan baca.

So, sila ingatkan kalau ada arahan yang terkini.

Sebab banyak betul kerja nak ingat.

Jangan marah ye.

😍

No comments:

Post a Comment

hari itu birthday saya

29/8 its my birthdah Dah tua pun dan agak malu nak celebrate birthday My handsome husband ajak pergi mana-mana yang saya nak untuk celeb...