Wednesday, 12 April 2017

dah malam nak tidur !

Apa rasanya seorang cikgu fikir bila nak tidur...
Ohhh serius ni,
Esok nak pakai baju apa, tidur warna apa...itu list pertama
Pastu fikir apa nak buat esok kat sekolah
Siapkan eksperimen, siapkan tanda kertas, ohh markah tak isi
Kadang-kadang bila fikir tentang students ada kalanya pening
Adakalanya boleh tergelak seorang diri
Sebab budak-budak
Lagi-lagi bila KV ni ajar yang berumur 18 & 19, lelaki pulak tue..ohb susah sbb masa pedagogi dulu mengajar sampai 17 je
How to tacke them, masih lagi mencari formula yang sesuai
Yang pasti tidak sesuai untuk marah-marah diorg
Dah besar katakan
Tapi,
Dalam masa yg sama boleh jadi kawan-kawan
Tapi takleh rapat sgt
OMG
Harap dipermudahkan segala urusan.


No comments:

Post a Comment

menyepi

setelah episod duka suami dan anak kena tahan wad, aku terasa amat insaf, terasa takut, "Ya Allah, janganlah kau ulangi semua ini&qu...