Tuesday, 31 January 2017

Happy 2017.Let's blogging back.

Happy 2017 !

Its end of January. Me baru terhegeh-hegeh nak letak 1 post kat blog ini. Mula-mula ingat nak delete je blog saya ni. Tapi sayang oiiii. Blog ni macam sebuah aset yang bernilai. Mungkin blogger je yang tau. Eventhough, tak baca penulisan dan tak banyak nak tulis ingat jangan delete blog anda. Sebab anda akan rasa menyesal.

2017, may Allah give us Me, zaid and babah a strength to face all the problems. Begin this year also our little and cute son had been register to school. Selepas keserabutan, kami decide nak enroll Zaid to Brainybunch. Alhamdulillah eventhough Zaid never to school he can stabilise his self at brainybunch from 8.00 am - 5.00 pm.

Ok, Happy 2017 everyone !

menyepi

setelah episod duka suami dan anak kena tahan wad, aku terasa amat insaf, terasa takut, "Ya Allah, janganlah kau ulangi semua ini&qu...