Friday, 16 August 2013

Resepi Baby : Cek Mek Molek Cheese

 Salam buat mama semua...

Oleh kerana cuti sekolah macam-macam mama masakkan untuk Zaid

So... ni adalah resepi mama cari dalam blog..tapi mama tak ingat blogger mana punya blog.


Bahan-bahan :

Labu
Tepung Atta
Cheddar Cheese
Cara-caranya :
Rebus labu, bila empuk angkat dan lenyekkan
Kemudian masukkan tepung atta secukupnya sehingga adunan tidak terlalu lembik dan tidak terlalu keras.
Kemudian buatkan bulat-bulat dan masukkan cheese di tengah-tengah.
Goreng cek mek molek cheese.

   

No comments:

Post a Comment

hari itu birthday saya

29/8 its my birthdah Dah tua pun dan agak malu nak celebrate birthday My handsome husband ajak pergi mana-mana yang saya nak untuk celeb...