Friday, 19 July 2013

Hari yang membengangkan kepala

Betapa  sakitnya hati mama.pergi ke sekolah petang ni.Mama ada kelas tambahan.dlm masa yg sama badan uniform berjalan.1 rakan mama cuti bersalin.sorang lg dh bertugas minggu sebelum ni.2 org lg langsung x pernh tunjuk muka dari awal tahun..kecoh satu sekolah bila bdn uniform mama takde org nak handle...cikgu yg 2 org lg tu taknak pula ugut.kalo nk ugut...ugutlah.byk lg kesalahan yg besar cikgu2 lain buat.cuma mereka x tau..contoh pukul 3-5...ada je cikgu yg tak dtg balik..benda2 tu taknak pula diorang kesahkan...mama yg dtg sekolah ni yg diorg kisahkan...sesungguhnya Allah tu Maha Adil.Semoga Allah melindungi diri mama dari orang2 yang zalim.

Thursday, 18 July 2013

ohh anakku

Sejak seminggu ni zaid dah pandai gerak2 badan dia ikut lagu...especially zikir...goyang2...lucu betul...cuba bygkan tengah2 merangkak pun boleh digoyangkan badan.
lepas tu hari ni mama perasan dia dh boleh angkat tgn...
bila diajukan soalan..."siapa ahmad zaid angkat tgn"
hehe gedek2 zaid angkat tgn.
Well done Zaid...
Mama doakan zaid sentiasa di bawah lindungan Ilahi.

Friday, 5 July 2013

hari itu birthday saya

29/8 its my birthdah Dah tua pun dan agak malu nak celebrate birthday My handsome husband ajak pergi mana-mana yang saya nak untuk celeb...